Florida Christmas

Då har julafton passerat. En mycket udda julafton. En mycket solig julafton. 
 
På morgonen åkte jag och Dannys ner till stranden och myste ett litet tag. Sen hem och iväg till min värdfamiljs släkt (som också är min släkt på långt håll, typ min mammas kusiner eller nåt) och där var det massa mat. Det var väl okej men kan säga att jag skulle väldigt mycket hellre varit hemma och firat svensk traditionsenlig jul... jag saknar tillochmed mammas GALNA julstädning. Men i alla fall, julafton gick sakta men säkert mot ett slut och till juldagen blev det roligare!
 
Juldagen började med att vi gick upp tidigt och öppnade presenter. Min värdfamiljj hade köpt massa presenter till mig med, så snällt! Jag fick bla 2 klänningar, en kjol, ett par örhängen, en Beatles-film och annan film! Världens bästa vän Ida skickade över ett paket där det var ett suuperfint armband från Caroline S + GODIS, och mamma och pappa och bror skickade över ännu mer godis, tidningar, en bok, greys anatomy säsong 4, en jäääkla massa pengar + att jag ska få mer pengar än vad jag får nu varje månad, YEEEEES! Idag är det shopping som gäller, första gången ever jag känner mig rik hahah... 
 
Efter presentöppningen åkte jag och min värdfamilj åkte till Delray beach och åt frukost på ett mysigt frukostställe. Sen gick vi över gatan till stranden, och det var en sjukt vacker dag! Vattnet var kristallklart och lysande blått och det fanns inte ett moln på himlen. Sagolikt. Tyvärr tog jag inte med badkläder för min värdfamilj sa typ "det är såååå kallt i vattnet det går inte att bada" men så går jag i med fötterna i vattnet och det är typ 24-25 grader, varmare än det någonsin blir i sveriges vatten hahah... Floridianer alltså :)
 
Senare på kvällen kom min värdfamiljs släkt över till oss och vi åt duck och potatoes, vilket vare mysigt! Det är kul för man märker att jag och mina värdsystrar är släkt på flera sätt. Bla så är dom några centimeter längre(!!) än mig, vilket aldrig händer, eftersom jag är typ 1.74. Dessutom ärdom precis som jag på restauranger. Dom dricker upp sin dricka läskigt fort. Asså på typ 10 sekunder. Sen får dom ett nytt glas med dricka och dricker upp det på 10 sekunder med osv... Ändå är dom pinnsmala, vilket suger för jag känner mig seriöst överviktig hahah. Jag trodde det skulle vara tvärtom här i USA, att jag skulle komma hit och känna mig supersmal men nehej. Jag hamnade i botox-boca där alla platsar i sports illustrated typ. Okej kanske lite överdrivet men ni fattar hahah. 
 
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0