Och så blev det helg

Skolan blir bättre och bättre för varje dag! Man lär sig att hitta, man förstår mer på lektionerna och man lär känna fler människor. Fick 3 olika personers nr idag att höra av mig till för att hitta på något, vilket känns som en stor lättnad för tro det eller ej, även världens mest utåtriktade person blir blyg i en skola med 3000+ pers där man inte känner en människa... 
 
Och man får btw såååå mycket läxor! Man får massa läxa över helgerna och allt... dör! Jag kommer typ njuta av skolan i Sverige när jag kommer hem för den är så chill jämfört med detta haha. ALLT är mycket striktare och det finns 1000 regler känns det som.. men däremot är dresscoden inte alls farlig! Shortsen kan vara praktiskt taget hur korta som helst... det enda dom säger till om är om man har tröjor med axelband som är smalare än två fingrar. 
 
Ikväll ska jag, Molly & Katy till en bonfire! Imorgon ska vi hälsa på min amerikanska släkt och på måndag ska vi till Lynnie, en annan släkting till mig! Imorgon är det dock football-game som jag gärna hade gått på så det är väldigt synd... men det kommer väl fler tillfällen för det! 
 
Skåpen.. Dessa foton är tagna när skolan är slut, annars är det sjuuuukt crowded med människor!
 
 
Matsalen!
 
 
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0