Friday

Var ju på skolan och gjorde tester idag. Testet gick tydligen väldigt bra men hon som jobbar som syo är en idiot (hon är verkligen en riktig bitterf*tta) och hon vägrar flytta upp mig till junior eller senior trots att det går andra utbytesstudenter på skolan som är i min ålder och ändå får vara junior eller senior. Har iaf inte gett upp än. 
Eftersom mitt test gick så bra så tyckte han som hjälpte mig att välja ämnen att jag skulle välja higher lever studies typ. Alltså nästan hälften av ämnena jag läser läser jag på universitetsnivå och kurserna kommer från University of Cambridge... hehe jag kommer dö. 
 
Jag har förresten inte skrivit det här i bloggen men jag kommer intå gå IB när jag kommer tillbaka! Jag kommer gå ekonomi och jag får hoppa in i tvåan och alltså inte gå om ett år! Detta är för att när jag kommer hem ska jag göra ett prov för varje kurs jag har missat för att se att jag kan det de har läst under året jag varit borta. 
Därför valde jag ämnen som är relativt lika de jag ska läsa på ekonomiprogrammet. Kommer inte ihåg ämnena nu men jag lägger upp dom i ett inlägg när jag fått mitt schema! 
 
Nu ska jag till shoppingcentret med en norsk utbytesstudent som heter Lise-Marie! Ha en bra fredag!
 
 
 

Postat av: Magnus

Stå på dig "junior"...

2012-08-25 @ 00:04:43
Postat av: Ida

Håller med Magnus igen, stå på dig!!

2012-08-25 @ 11:09:27Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0