Cinema

Var på bio idag med Lise-Marie!
Vi såg Cosmopolis, en film med Robert Pattinson i huvudrollen. Jag älskade den, något av det bästa jag sett, men Lise Marie hatade den, och det var till och med folk som lämnade bio-salongen innan filmen var slut(!) Den handlar om en otroligt rik man som är påväg till en frisör i New York i sin limousin. Hela filmen utspelar sig i eller runt om denna limousin påväg till en frisör. Den är rätt svår att förstå (speciellt då den hade mycket svåra ord och inga subtitles haha) men det fina är att man kan tolka den på sitt eget sätt.
 
Det var många klockrena repliker, men min favorit var "Whatever I imagine is real to me" 
 
När filmen var slut skulle Lise Maries värdmamma hämta oss men hon var flera timmar sen, och då hände en rolig och random sak hahah...
Jag skulle köpa en läsk medans vi väntade, så kunde jag inte bestämma mig vad jag skulle dricka så jag frågade killen i kassan vilken hans favorit var. Han sa cherry-coke men eftersom jag hatar körsbärssmak så bad jag honom välja något annat.
När jag betalt för drickan och gått iväg märkte jag att den drickan jag fått också hade körsbärssmak och var odrickbar för mig haha.. Lise Marie hatade med den så jag frågade en vakt som stod utanför bion om han ville ha den. Det ville han inte men han gick in och fixade en ny dricka till mig, gratis! Det slutade med att vi pratade med denna vakt (en kille i 20årsåldern från Venezuela, som bott här i många år) i typ 2 timmar haha! Det är så kul med USA för det är så lätt att lära känna nytt folk!
 
Utanför bion!


 
 
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0