Värdfamilj! ;o

Igår ringde dem från sts och sa att jag fått placering! Jag fick typ en hjärtattack kändes det som, blev helt hyper och så...och han började berätta om familjen och det lät bra, men jag tyckte det var lite konstigt att han inte nämnde något om vart jag skulle. Så jag frågade vart det var och så sa han att det var i Nebraska?!?!? i en stad med 3000 invånare?!?!?!?!??!?!
Jag vet att jag kanske låter ofärskämd och att många kanske tycker att det viktigaste är att värdfamiljen är bra och såklart håller jag med till viss del, men en av de stora anledningar att jag vill iväg ett år är att jag vill bort från kalla småsvenssonstad livet i Sverige, och jag känner mig väldigt lätt isolerad om jag inte antingen bor nära en storstad eller nära havet. Jag vet inte varför men jag får panik och så finns det inget jag hatar mer än kyla. Jag fryser typ dygnet runt i Sverige oavsett hur mycket kläder jag har på mig och därför valde jag delstatsval som ligger i varma delar av USA och nära havet. Att jag då får placering i Nebraska som ligger så långt ifrån kusten som går i Usa och i NORRA Usa gör mig väldigt ledsen, för det känns så fel att jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Jag vet inte hur vi ska göra nu, men vi ska kontakta sts och se hur man kan göra med att t- ex. skaffa värdfamilj på egen hand, för vi känner rätt många i t. ex Florida.
Däremot känner jag mig så fruktansvärt taskig om jag ska tacka nej till en familj som öppnat sin famn för att ta emot mig. Jag hatar att göra folk besvikna. Men jag känner ändå att detta är ett år ´, och det är viktigt att det blir rätt, så jag får helt enkelt komma på något som fixar det här.

Postat av: Anonym

Kommer du kunna byta? :)

2012-04-24 @ 15:39:42
Postat av: Anonym

Gick det att hitta egen? :)

2012-04-24 @ 19:48:48Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0