Jag svarar på frågor om min placering!

Fått reda på massa nytt inom utbytesfronten så läs detta inlägg där jag svarar på allt!:


Postat av:

Kommer du kunna byta? :)


svar: Om man har fått en placering så fick man tydligen inte byta familj om det inte var en ensamstående. Jag tycker detta är rätt dåligt, i alla fall när placeringen jag fick var så långt ifrån det jag önskat som går. Men så var det tydligen. Däremot så går det om man hittar en egen värdfamilj, och om de då lyckas hitta en områdesrepresentant och skola i det område man hittat familj. Jag svarar på om jag kommer kunna byta på kommentaren under.

 

 

Postat av:

Gick det att hitta egen? :)


svar: Ja det kommer jag nästan säkert kunna!! Jag kontaktade några jag känner som bor i Boca Raton, Florida (Ca en timme från Miami) och de sa att jag kunde bo hos dem! Blev helt chockad, trodde aldrig att det skulle gå men de svarade typ direkt att det är klart jag får bo hos dem och att de längtade tills jag skulle komma och så! Sts har en områdessepresentant i detta område så det enda som är kvar nu är att hitta en skola! Hoppas hoppas hoppas att dom hittar en skola som vill ta emot mig för i så fall lär jag spendera mitt år i soliga Florida!!!

 

 

Här är två bilder på huset jag antagligen kommer att bo i! Bilderna togs för typ 3 år sen, när jag och min familj var och hälsade på!

 


Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0