Delstatsval?

Jag skrev detta i mitt allra första inlägg här, men tvek på om någon orkat läsa det eftersom det inlägget är mycket långt.

Jag har gjort delstatsval. Anledningen är att jag klarar inte av kyla (Och så bor jag i Sverige, ironiskt) och de tre delstater jag har valt har jag alltid varit väldigt nyfiken på.

Såhär valde jag:

1. Hawaii2. Florida3. Kalifornien


Hawaii valde jag etta... för det är Hawaii! Tänk liksom hula hula och värme och hav och surfing, vad mer kan man önska sig? The ultimate place jag skulle vilja komma till är Honolulu, Hawaii. Det hade varit drömplaceringen.

Florida valde jag tvåa för där är också varmt och även om man hamnar i mitten av Florida är det ändå rätt nära havet. Dessutom ligger älskade Miami där + jag har släktingar lite överallt i Florida! Ett minus är att jag varit där två gånger förut.

Kalifornien valde jag trea för det verkar vara en underbar stat! Där finns liksom städer som Los Angeles, San Francisco och San Diego! Att jag valde det trea, och inte typ etta, är för att Kalifornien är så stort att jag kan komma i norra kalifornien i en liten stad i en skog typ, och det är inte det jag helst vill, jag känner mig lätt isolerad och därför skulle det vara väldigt skönt att hamna nära havet och i eller i närheten av en större stad.

Postat av: SPICYHOLIC

Jag kanske ska kila till antingen San Diego eller Honolulu nästa år genom EF. :) Ska bli spännande om det blir så!

2012-06-22 @ 13:31:23
URL: http://cindystenberg.blogg.seName:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0