Jobbar på en ny design!

Håller på att fixa en ny design till denna bloggen! Är dock inte klar än, trots många timmars arbete, för denna designen ska bli den bästa jag gjort! Tänkte dela med mig av en liten "sneak-peak" ;)
Jag har kommit rätt långt, men fortfarande mycket kvar att göra!

USA-shirt

Går runt i min USA-tröja och baggy jeans och taggar sjukt mycket! Just nu vill jag vara åka typ imorgon!

 


Jag svarar på frågor om min placering!

Fått reda på massa nytt inom utbytesfronten så läs detta inlägg där jag svarar på allt!:


Postat av:

Kommer du kunna byta? :)


svar: Om man har fått en placering så fick man tydligen inte byta familj om det inte var en ensamstående. Jag tycker detta är rätt dåligt, i alla fall när placeringen jag fick var så långt ifrån det jag önskat som går. Men så var det tydligen. Däremot så går det om man hittar en egen värdfamilj, och om de då lyckas hitta en områdesrepresentant och skola i det område man hittat familj. Jag svarar på om jag kommer kunna byta på kommentaren under.

 

 

Postat av:

Gick det att hitta egen? :)


svar: Ja det kommer jag nästan säkert kunna!! Jag kontaktade några jag känner som bor i Boca Raton, Florida (Ca en timme från Miami) och de sa att jag kunde bo hos dem! Blev helt chockad, trodde aldrig att det skulle gå men de svarade typ direkt att det är klart jag får bo hos dem och att de längtade tills jag skulle komma och så! Sts har en områdessepresentant i detta område så det enda som är kvar nu är att hitta en skola! Hoppas hoppas hoppas att dom hittar en skola som vill ta emot mig för i så fall lär jag spendera mitt år i soliga Florida!!!

 

 

Här är två bilder på huset jag antagligen kommer att bo i! Bilderna togs för typ 3 år sen, när jag och min familj var och hälsade på!

 Värdfamilj! ;o

Igår ringde dem från sts och sa att jag fått placering! Jag fick typ en hjärtattack kändes det som, blev helt hyper och så...och han började berätta om familjen och det lät bra, men jag tyckte det var lite konstigt att han inte nämnde något om vart jag skulle. Så jag frågade vart det var och så sa han att det var i Nebraska?!?!? i en stad med 3000 invånare?!?!?!?!??!?!
Jag vet att jag kanske låter ofärskämd och att många kanske tycker att det viktigaste är att värdfamiljen är bra och såklart håller jag med till viss del, men en av de stora anledningar att jag vill iväg ett år är att jag vill bort från kalla småsvenssonstad livet i Sverige, och jag känner mig väldigt lätt isolerad om jag inte antingen bor nära en storstad eller nära havet. Jag vet inte varför men jag får panik och så finns det inget jag hatar mer än kyla. Jag fryser typ dygnet runt i Sverige oavsett hur mycket kläder jag har på mig och därför valde jag delstatsval som ligger i varma delar av USA och nära havet. Att jag då får placering i Nebraska som ligger så långt ifrån kusten som går i Usa och i NORRA Usa gör mig väldigt ledsen, för det känns så fel att jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Jag vet inte hur vi ska göra nu, men vi ska kontakta sts och se hur man kan göra med att t- ex. skaffa värdfamilj på egen hand, för vi känner rätt många i t. ex Florida.
Däremot känner jag mig så fruktansvärt taskig om jag ska tacka nej till en familj som öppnat sin famn för att ta emot mig. Jag hatar att göra folk besvikna. Men jag känner ändå att detta är ett år ´, och det är viktigt att det blir rätt, så jag får helt enkelt komma på något som fixar det här.

Åhhh

Jag vill få reda på min värdfamilj nununununnunununu!!!!

Delstatsval?

Jag skrev detta i mitt allra första inlägg här, men tvek på om någon orkat läsa det eftersom det inlägget är mycket långt.

Jag har gjort delstatsval. Anledningen är att jag klarar inte av kyla (Och så bor jag i Sverige, ironiskt) och de tre delstater jag har valt har jag alltid varit väldigt nyfiken på.

Såhär valde jag:

1. Hawaii2. Florida3. Kalifornien


Hawaii valde jag etta... för det är Hawaii! Tänk liksom hula hula och värme och hav och surfing, vad mer kan man önska sig? The ultimate place jag skulle vilja komma till är Honolulu, Hawaii. Det hade varit drömplaceringen.

Florida valde jag tvåa för där är också varmt och även om man hamnar i mitten av Florida är det ändå rätt nära havet. Dessutom ligger älskade Miami där + jag har släktingar lite överallt i Florida! Ett minus är att jag varit där två gånger förut.

Kalifornien valde jag trea för det verkar vara en underbar stat! Där finns liksom städer som Los Angeles, San Francisco och San Diego! Att jag valde det trea, och inte typ etta, är för att Kalifornien är så stort att jag kan komma i norra kalifornien i en liten stad i en skog typ, och det är inte det jag helst vill, jag känner mig lätt isolerad och därför skulle det vara väldigt skönt att hamna nära havet och i eller i närheten av en större stad.

RSS 2.0